U bevindt zich hier:  
Ambitie

Ambitie

Om patiënten met kanker de best mogelijke zorg te bieden is een goede samenwerking tussen ziekenhuizen onmisbaar. Dit betekent dat we kennis uitwisselen, van elkaar leren en gezamenlijke zorgtrajecten voor patiënten met kanker ontwikkelen. Samen kunnen wij daardoor kwalitatief hoogwaardige oncologische zorg bieden voor al onze patiënten in de regio Veluwe-IJssel.

Patiënten met kanker kunnen in hun eigen ziekenhuis terecht voor de onderzoeken en voor- en nabehandelingen. Het vaststellen van de diagnose en voorstel voor het behandelplan gebeurt in nauw overleg met specialisten uit ons netwerk en verschillende academische en gespecialiseerde ziekenhuizen. Samen met de behandelend specialist beslissen de patiënten vervolgens welke behandeling zij willen ondergaan.

Soms worden patiënten voor een specifieke ingreep of onderdeel van het oncologisch zorgtraject verwezen naar één van de andere aangesloten ziekenhuizen in ons netwerk. In dat ziekenhuis komen dan de beste specialisten uit de regio samen in een behandelteam. Samen zorgen we ervoor dat de patiënten de best mogelijke zorg krijgen.