U bevindt zich hier:  
Kwaliteit

Kwaliteit

Het Oncologienetwerk Veluwe IJssel heeft als doel om hoogwaardige zorg te bieden aan patiënten met kanker. We streven naar voortdurende verbetering van kwaliteit en veiligheid, waarbij we ons richten op het identificeren en implementeren van de best mogelijke zorgpraktijken.

Bij het Oncologienetwerk Veluwe IJssel streven we ernaar om u altijd de best mogelijke zorg te bieden. Om dit te bereiken, verzamelen we gegevens over uw behandeling in ons ziekenhuis. Daarnaast hechten we veel waarde aan uw eigen wensen en ervaringen met onze zorg. Als er iets niet naar tevredenheid is verlopen, nodigen we u uit om dit met ons te delen. Op die manier kunnen we leren van uw ervaringen en onze zorg continu verbeteren.

Uw veiligheid is van groot belang voor het Oncologienetwerk Veluwe IJssel.

Om ervoor te zorgen dat u in veilige handen bent, hebben we nauwkeurige werkafspraken opgesteld die gericht zijn op het waarborgen van uw veiligheid. Het bewaken van de veiligheid van onze zorg is onze verantwoordelijkheid. Desondanks kan het soms voorkomen dat er iets niet goed gaat. In dergelijke gevallen zullen we er alles aan doen om eventuele nadelige gevolgen voor u tot een minimum te beperken.

Transparantie is een kernwaarde voor ons. Daarom moedigen we onze medewerkers aan om incidenten of fouten te melden, zodat we blijven leren en onze zorg steeds beter en veiliger kunnen maken. Daarnaast worden complicaties die mogelijk bij patiënten zijn opgetreden, geregistreerd in elk specialisme. Op deze manier streven we ernaar om een veilige omgeving te creëren waarin uw welzijn centraal staat.